Chiar si retrogradata in Divizia B, ""Stiinta"" continua sa reprezinte un butoi cu pulbere. In pofida situatiei dezastruoase in care a ajuns fosta semifinalista UEFA, lucrurile nu par deloc sa se indrepte. SOSIRI. Instalat in functia de antrenor
Chiar si retrogradata in Divizia B, ""Stiinta"" continua sa reprezinte un butoi cu pulbere. In pofida situatiei dezastruoase in care a ajuns fosta semifinalista UEFA, lucrurile nu par deloc sa se indrepte.


SOSIRI. Instalat in functia de antrenor principal al ""alb-albastrilor"", Ovidiu Stanga este la un pas sa paraseasca formatia din Banie. Dupa ce initial i s-a promis aducerea mai multor jucatori de valoare, Stanga
s-a vazut nevoit sa se confrunte tot cu plecari ale unor fotbalisti. Stoianof si Claudiu Tudor au fost imprumutati la Sportul Studentesc, in vreme ce la Universitatea a fost adus aproape intregul lot din sezonul trecut al lui FC Caracal, formatie care a scapat, nu fara emotii, de retrogradarea in cel de-al treilea esalon. In afara celor veniti de la Caracal, alte achizitii posibile ale oltenilor sunt Apetrei si Panaitescu, de la Jiul Petrosani.
ULTIMATUM. Nemultumit de valoarea lotului de care dispune, precum si de campania de transferuri, Stanga urma ca aseara, dupa amicalul cu Sportul Studentesc, sa se decida daca va mai continua pe banca Universitatii sau va da curs unei oferte de jucator, la gruparea de liga secunda olandeza Helmond. Tanarul tehnician a mai avut cateva runde de discutii cu patronul Adrian Mititelu, primind in mod repetat asigurari privind intarirea lotului. Dorit la Craiova, Daniel Orac nu va mai ajunge in Banie, dupa ce Steaua, echipa careia ii apartine fotbalistul, l-a cerut la schimb pe portarul Bornescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.