Steaua a revenit duminica din turneul efectuat in Austria, fara antrenorul ucrainean Oleg Protasov, care a plecat direct la Atena, unde isi are resedinta, el urmand sa soseasca in Romania dupa ce va vedea returul partidei dintre Glentoran si Shelbour
Steaua a revenit duminica din turneul efectuat in Austria, fara antrenorul ucrainean Oleg Protasov, care a plecat direct la Atena, unde isi are resedinta, el urmand sa soseasca in Romania dupa ce va vedea returul partidei dintre Glentoran si Shelbourne.Victoras Iacob, care a marcat primul sau gol la Steaua in cadrul turneului de la Kaprun, a afirmat ca a fost un cantonament reusit. "Este diferenta intre Steaua si fosta mea echipa, Otelul, sunt alte responsabilitati. Sper sa marchez acum cat mai repede si intr-un meci oficial, poate chiar cel din Irlanda, din turul doi preliminar al UEFA Champions League. Visul oricarui atacant este sa fie golgeter", a spus Iacob. Atacantul Andrei Cristea spera ca jucatorii stelisti sa fie pregatiti suta la suta pana la ora meciului din UEFA Champions League. "Ma bucur pentru Dorinel Munteanu, care a eliminat cu CFR Cluj pe Athletic Bilbao din Cupa UEFA-Intertoto, este o mandrie pentru noi, ne dorim sa realizeze performante si mai mari ca antrenor decat a avut ca jucator. Este bine ca nu a pierdut in fata unei echipe mari, AS Saint-Etienne. Martin Tudor este un mare caracter, ma bucur ca am fost coleg cu el, poate o sa mai fim colegi, cine stie?", a comentat Cristea ultimele evenimente de la CFR. Intrebat daca Steaua este mai slaba decat in campionatul trecut, Cristea a precizat: "Nu pot spune lucrul asta, deocamdata nu a inceput campionatul, ne-am dori sa luam din nou titlul. Steaua ramane Steaua, intotdeauna se va bate pentru campionat". (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.