Americanca Amy Greer isi descarca zilele trecute o melodie (""Mississippi Girl"" - Faith Hill) de pe magazinul on-line iTunes Music Store.
Mai adauga o piesa la colectia pe care o rula si pe iPod-ul sau. Nici n-a apucat sa se termine prima
Americanca Amy Greer isi descarca zilele trecute o melodie (""Mississippi Girl"" - Faith Hill) de pe magazinul on-line iTunes Music Store.
Mai adauga o piesa la colectia pe care o rula si pe iPod-ul sau. Nici n-a apucat sa se termine prima auditie a melodiei si a primit o instiintare din partea ""proprietarilor"" magazinului, compania Apple. Amy devenise utilizatorul care descarca melodia de la ""borna"" 500 de milioane. Este o reusita impresionanta pentru creatorii acestui magazin online, avand in vedere ca au trecut doar 2 ani de la lansarea ofertei muzicale. In aprilie 2003, iTunes Music Store devenea disponibil pentru platforme Mac si in octombrie, acelasi an, pentru utilizatori Windows. Recompensa pentru Amy Greer este reprezentata de 10 iPod-uri (la alegere) si patru bilete (inclusiv acces backstage) la un concert Coldplay. Pana in prezent, Apple a vandut peste 20 de milioane de unitati iPod.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.