Ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, se tine de cuvant. El a precizat, ieri, ca ministerul sau nu va intreprinde nici un demers pentru modificarea cadrului legislativ referitor la platile compensatorii acordate cadrelor militare care vor parasi siste
Ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, se tine de cuvant. El a precizat, ieri, ca ministerul sau nu va intreprinde nici un demers pentru modificarea cadrului legislativ referitor la platile compensatorii acordate cadrelor militare care vor parasi sistemul. Demnitarul a mai precizat ca sumele compensatorii sunt mult sub media pe economie comparativ cu alte sectoare in care au fost operate disponibilizari.


Deputatul Mihai Malaimare si-a luat jucariile si a plecat din PSD, partid pe care l-a reprezentat timp de patru ani - legislatura 2000-2004 - in Camera Deputatilor. Tot sub stindardul celor trei trandafiri a intrat si acum in Parlament. El s-a inscris recent in PNL Motivul: in urma unei discutii cu presedintele PSD Botosani, liderii de la Bucuresti "nu au indraznit sa-l traga pe acesta de urechi".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.