Ionut Popa, antrenorul lui Poli Iasi, a luat decizia de a nu ii retine in lot pentru sezonul 2005/2006 al Diviziei A pe jucatorii Cristian Doru Ispas, Silviu Matei si Ronaldo Carestiato, aflati in probe la formatia moldoveana. "Dupa cantonamentul de
Ionut Popa, antrenorul lui Poli Iasi, a luat decizia de a nu ii retine in lot pentru sezonul 2005/2006 al Diviziei A pe jucatorii Cristian Doru Ispas, Silviu Matei si Ronaldo Carestiato, aflati in probe la formatia moldoveana. "Dupa cantonamentul de la Campulung Moldovenesc, am luat decizia de a renunta la ei. Daca Matei si Ronaldo nu au demonstrat ca au valoare de Divizia A, Ispas este un jucator de perspectiva si, desi am spus ca il voi pastra pentru echipa a doua, eu cred ca el merita sa joace la o formatie de Divizia B sau chiar de Divizia A", a spus Popa. Tehnicianul iesenilor a precizat ca este multumit de modul in care s-au prezentat jucatorii sai in cantonamentul montan: "Eu cred ca am rezolvat ce mi-am propus in cadrul cantonamentului de la Campulung Moldovenesc si echipa se prezinta, in linii mari, in conditii bune. Am pus accent pe acumularile fizice, iar jucatorii s-au prezentat bine la teste. Din punct de vedere tactic, elevii mei au evoluat bine in cele trei meciuri amicale, tinand cont ca am incercat mai multe formule de joc ofensiv." Azi, echipa ieseana va sustine un nou joc de verificare, la Targu Neamt, de la ora 18.00, in compania divizionarei B Ceahlaul Piatra Neamt. Intrebat daca lotul este definitivat, Popa a spus ca mai asteapta in probe doi mijlocasi, unul din Divizia A si unul din strainatate. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.