Adrian Mutu a marcat un gol in meciul amical castigat duminica seara de echipa sa, Juventus Torino, cu scorul de 5-1, in fata echipei de amatori Pavia, informeaza cotidianul "La Gazzetta dello Sport". Antrenorul torinezilor, Fabio Capello, l-a folosi
Adrian Mutu a marcat un gol in meciul amical castigat duminica seara de echipa sa, Juventus Torino, cu scorul de 5-1, in fata echipei de amatori Pavia, informeaza cotidianul "La Gazzetta dello Sport". Antrenorul torinezilor, Fabio Capello, l-a folosit pe Mutu in a doua repriza, fotbalistul roman facand cuplu in atac cu Marcelo Zalayeta. Mutu a inscris al treilea gol al echipei sale cu capul, in minutul 58, si a fost autorul unei pase in urma careia Zalayeta a marcat golul de 4-1 pentru Juventus, in minutul 69. Celelalte trei goluri ale echipei torineze au fost inscrise de Gorini (36a), Ibrahimovic (44) si Spagnoli (87p). Pentru Pavia a marcat Fasano ( 20). "Mutu incanta", a notat jurnalul italian, care mentioneaza ca fotbalistul roman "pare sa fi renascut". "Mutu are o dorinta nebuna sa demonstreze ca a redevenit ceea ce era atunci cand juca alaturi de Adriano la Parma", scrie "La Gazzetta dello Sport". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.