Rapid a disputat duminica seara, la Anzerre, primul joc de verificare al noului turneu de pregatire din Elvetia, impunandu-se cu scorul de 5-1 (4-0) in fata reprezentativei Emiratelor Arabe Unite. "A fost cea mai buna repriza reusita in aceasta perio
Rapid a disputat duminica seara, la Anzerre, primul joc de verificare al noului turneu de pregatire din Elvetia, impunandu-se cu scorul de 5-1 (4-0) in fata reprezentativei Emiratelor Arabe Unite. "A fost cea mai buna repriza reusita in aceasta perioada, de la reluarea pregatirilor", a fost caracterizarea facuta de directorul tehnic al giulestenilor, Mihai Stoica, pentru o prima parte a meciului in care "alb-visiniii" au dus scorul la 4-0, prin golurile lui Burdujan (8, 45), Mara (11) si R. Stancu (40). Nationala EAU a redus din handicap, in cea de-a doua repriza, dar Postolache (88) a refacut diferenta de patru goluri, de la pauza. Giulestenii au inceput partida cu urmatorea echipa: Minca - Ad. Rusu, Perja, I. Rada - I. Stancu, E. Dica, R. Stancu, Gh. Ene - Mara, Buga - Burdujan. In minutul 46 au intrat in teren M. Constantin si Postolache, iar din minutul 60 si-au facut aparitia si Maftei, Fl. Moldovan, Maldarasanu, llyes si Vasilache. Badoi a fost menajat, in timp ce D. Niculae si Grigore, care au suferit entorse la antrenamentul de sambata, n-au putut juca. "M-au bucurat seriozitatea si dorinta dovedite de baieti, dupa ce, sa nu se uite, vineri am facut 14 ore pe drum, ieri au fost doua antrenamente, iar dimineata altul. Consider ca am facut un antrenament bun, cu momente pozitive, cu altele mai putin bune, dar, ca o concluzie, a fost o actiune reusita", a spus antrenorul Razvan Lucescu dupa meci, care a dezvaluit ca accidentarea lui D. Niculae s-ar putea sa nu fie foarte grava: "O sa facem, maine sau poimaine, si o rezonanta magnetica si, daca nu se vede nici o afectiune a osului, Niculae ar putea reveni pe teren in 10 zile". "La prima accidentare am zis ca asa este viata de fotbalist. La a doua am intrat la idei, dar acum, la a treia accidentare in doar cinci luni cred ca am luat eu toate blestemele Rapidului", a spus Daniel Niculae. Reprezentativa Emiratelor Arabe Unite, care este cazata la Crans Montana, va fi preluata in scurt timp de cunoscutul antrenor olandez Dick Advocaat, care n-a ajuns inca in cantonamentul din Elvetia. Pe 20 iulie, la Montreux (aproximativ 80 km de Anzerre), Rapid va participa la un "triunghiular" cu jocuri a cate 45 de minute, de-a lungul carora va primi replica lui Panionios (Grecia) si Udinese (Italia). (MIG)
Rapidul testeaza un mijlocas de la Independiente
Jucatorul argentinian Yari Rodriguez a sosit ieri in cantonamentul Rapidului de la Anzerre, urmand sa fie testat in jocurile pe care formatia antrenata de Razvan Lucescu le va sustine in cadrul turneului de pregatire din Elvetia, informeaza site-ul oficial al gruparii giulestene. Rodriguez, in varsta de 21 de ani, 1,81 m si 76 de kilograme, provine de la Independiente Buenos Aires, din prima liga argentiniana. El poate evolua ca mijlocas de banda dreapta sau ca mijlocas central si va fi testat in jocurile urmatoare de verificare ale Rapidului, inainte de a se lua o decizie in privinta sa. Yari Rodriguez a fost adus la Anzerre de la Salzburg de directorul tehnic Mihai Stoica. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.