Un american l-a impuscat pe postasul care ii aducea corespondenta pentru a ajunge la inchisoare si pentru a scapa astfel de datoriile prea mari pe care le avea la sistemul de asigurari de sanatate, informeaza BBC. William Cruthfield din orasul Snell
Un american l-a impuscat pe postasul care ii aducea corespondenta pentru a ajunge la inchisoare si pentru a scapa astfel de datoriile prea mari pe care le avea la sistemul de asigurari de sanatate, informeaza BBC. William Cruthfield din orasul Snellville, Georgia, l-a salutat ca in fiecare dimineata pe postas dupa care l-a impuscat de sapte ori. Barbatul a supravietuit atacului. Dupa incident, Cruthfield s-a urcat in masina si s-a predat politiei. El a spus ca nu putea plati datoriile de 90.000 $ la asigurari si e si prea bolnav sa poata supravietui singur. A cerut judecatorului sa pledeze vinovat de doua ori pentru a primi pedeapsa dubla astfel incat sa nu trebuiasca sa se intretina singur.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.