Nationala Braziliei care va evolua diseara la Timisoara va fi lipsita de aportul golgeterului World Cup, Romario Sousa de Faria. Atacantul in varsta de 39 de ani este inca jucator activ la Flamengo, cu care are un meci de campionat important pentru e
Nationala Braziliei care va evolua diseara la Timisoara va fi lipsita de aportul golgeterului World Cup, Romario Sousa de Faria. Atacantul in varsta de 39 de ani este inca jucator activ la Flamengo, cu care are un meci de campionat important pentru evitarea retrogradarii, duminica, cu Vasco Da Gama. Initial, Romario, fost coechipier cu Gica Popescu la PSV Eindhoven si la FC Barcelona, se afla in conflict cu conducerea clubului, iar prezenta sa la Timisoara era o certitudine. Ieri, Popescu a confirmat faptul ca fotbalistul "carioca" a fost numit in functia de antrenor secund al echipei sale de club si ca nu va mai ajunge la "Seara Campionilor". Celalalt atacant din echipa Brazilia '94, Bebeto, va ajunge abia in aceasta dimineata, dupa ce a pierdut cursa Paris-Bucuresti de ieri dupa amiaza. Cei doi au format un cuplu redutabil la World Cup, insa amandoi erau recunoscuti si pentru problemele cu punctualitatea, ei intarziind frecvent la reunirile echipelor de club. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.