Celebrul cantaret Fizz a fost implicat in urma cu doua nopti intr-un scandal izbucnit in discoteca "Paradis" din Jupiter, conflict aplanat de interventia fortelor de jandarmi. Conform datelor pe care le detinem, in cursul incaierarii dintre angajatii
Celebrul cantaret Fizz a fost implicat in urma cu doua nopti intr-un scandal izbucnit in discoteca "Paradis" din Jupiter, conflict aplanat de interventia fortelor de jandarmi. Conform datelor pe care le detinem, in cursul incaierarii dintre angajatii discotecii si membrii unei asociatii sportive de arte martiale, o persoana a fost ranita.
Contactat telefonic la cateva ore dupa incident, Fizz a negat ca ar fi participat la conflict, in ciuda faptului ca fusese identificat atat de Politie cat si de personalul complexului. "N-am fost acolo. Nici nu stiu unde vine asta! Dar parca era in renovare, nu?", a sustinut Fizz dupa cateva ore de la scandal.
A doua zi, memoria cantaretului a revenit la normal: "Ma plimbam cu masina prin statiuni si am vazut ca se lucreaza acolo. Am intrat si apoi am iesit si am plecat". Ei bine, chiar daca Fizz spune ca n-a vazut nimic, suntem in masura sa il contrazicem. Nu numai ca a fost implicat in tot acest incident, dar unul dintre patronii clubului, Viorel Gasca, cunoscut in lumea interlopa drept "Viorel Rusu", cetatean moldovean, l-a insotit permanent si i-a prezentat incinta, instalatia de sonorizare si de lumini. De fapt, Fizz este cel de la care a pornit scandalul.
De ce minte Fizz?
Artistul are multe motive sa nege faptele. In primul rand pentru ca, din cauza lui, a avut loc altercatia. Mai precis, cand Gasca a solicitat angajatilor sa probeze instalatiile de muzica si lumini, aceasta a "cazut", iar clubul a fost inghitit de intuneric. Nervos ca s-a facut de ras, Gasca si-a asmutit oamenii de la paza impotriva DJ-ului. Colegii acestuia i-au sarit imediat in ajutor, dar nu au avut spor in fata oamenilor lui Gasca. In acel moment au sosit fortele de ordine ale Jandarmeriei si Politiei. Batausii au declarat ca DJ-ul s-a impiedicat pe scari si a cazut, iar Fizz s-a "scurs" pe usa afara insotit de Gasca. Politia l-a identificat insa ca fiind la fata locului. Problema lui Fizz nu este insa prezenta sa in clubul Paradis, ci alaturarea numelui sau de cel al lui Viorel Gasca.
Gascade la "federatia de sambo"
Cei care au produs incidentul fac parte dintr-o asa-zisa "Federatie de Sambo", condusa de Viorel Gasca. Acesti indivizi actioneaza si intr-o firma de paza, condusa de acelasi Gasca, denumita "BIP Safety". Indivizii, in frunte cu Gasca, se afla de mai mult timp in vizorul Politiei pentru mai multe conexiuni cu mafia rusa si moldoveneasca ce actioneaza pe teritoriul Romaniei si pentru diferite tranzactii financiare dubioase cu bani proveniti din Rusia si Moldova.
Fizz stia acest lucru pentru ca s-a grabit sa precizeze: "Eu sunt artist. Nu vreau ca numele meu sa fie asociat cu numele....". Dupa cum se poate vedea n-a avut nici curajul sa rosteasca numele "necuratului".
Celalalt partener al lui Gasca din afacerea "Paradis", patronata de firma BIP Nautic, se numeste Marian Plesoiu, individ asimilat si el grupului condus de Gasca. Dupa incidentul de miercuri noaptea, fortele de ordine au sporit patrulele in zona clubu-lui. (M.V.R. & P.N.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.