Pentru Brad Pitt (41 ani) vizita in Etiopia alaturi de Angelina Jolie s-a terminat rau. Actorul a fost de curand in tara africana insotind-o pe partenera lui de film - dar si de viata, conform tuturor "semnelor" date de relatia lor - care a adoptat o
Pentru Brad Pitt (41 ani) vizita in Etiopia alaturi de Angelina Jolie s-a terminat rau. Actorul a fost de curand in tara africana insotind-o pe partenera lui de film - dar si de viata, conform tuturor "semnelor" date de relatia lor - care a adoptat o fetita, Zahara Marley. Pitt a fost spitalizat, insa, la intoarcerea in SUA, vedeta contractand o gripa puternica. El a fost internat intr-un spital din Los Angeles, stirea fiind confirmata de agenta sa. Aceasta a mai declarat ca nu stie daca actorul s-a imbolnavit cand s-a aflat pe continentul african. Alte informatii nu au fost facute publice, iar numele spitalului nu a fost comunicat presei din motive de securitate. Unele publicatii au avansat ipoteza unei cauze mai grave care ar fi afectat sanatatea lui Pitt, speculand pe tema periculoaselor maladii sau forme de gripa al caror principal focar e in Africa. (Gabriel Penes)


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.