Politistii aradeni au descoperit sase autoturisme de lux - a caror valoare totala depaseste 200.000 de euro - furate din Occident, fiind declansata o ancheta in cazul mai multor persoane banuite ca ar fi implicate in traficul cu masini furate. Potriv
Politistii aradeni au descoperit sase autoturisme de lux - a caror valoare totala depaseste 200.000 de euro - furate din Occident, fiind declansata o ancheta in cazul mai multor persoane banuite ca ar fi implicate in traficul cu masini furate. Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Arad, lucratorii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog au dat, recent, in urmarire mai multe autoturisme de lux care circulau prin Arad si despre care au primit informatii ca sunt furate.
In garajul Politiei
Masinile au fost identificate zilele trecute, in parcari sau in trafic, iar verificarile au scos la iveala falsuri in acte, numere false sau modificari la seriile de sasiu. Anchetatorii au ajuns la concluzia ca cele sase autoturisme - Mercedes si Audi - au fost furate din Italia, Olanda si Ungaria, ele ajungand in Romania prin intermediul unei retele de trafic cu masini de lux. Conform IPJ Arad, mai multi cetateni romani si straini, a caror identitate nu a fost dezvaluita, sunt deja cercetati penal in baza probelor adunate, pentru infractiuni precum punerea in circulatie de autotutrisme neinmatriculate, fals si tainuire la furt sau alte infractiuni legate de traficul cu masini furate. Cele sase autoturisme de lux au fost confiscate, fiind tinute in garajul IPJ Arad, pana la finalizarea anchetei. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.