Un transport de valori monetare a fost atacat cu arma automata, ieri dimineata, in plin centrul Moscovei, de un grup de raufacatori, unul din insotitori fiind ucis. Transportul era insotit de doua persoane. Una a murit pe loc, iar cealalta se afla in
Un transport de valori monetare a fost atacat cu arma automata, ieri dimineata, in plin centrul Moscovei, de un grup de raufacatori, unul din insotitori fiind ucis. Transportul era insotit de doua persoane. Una a murit pe loc, iar cealalta se afla in stare grava la spital. soferul vehiculului a scapat nevatamat, a precizat reprezentantul Procuraturii Moscovei, Serghei Marcenko. Atacul a avut loc in fata filialei bancii Vnesprombank, cand agresorii, aflati la bordul unei masini Volga, au inceput sa traga focuri de arma automata asupra vehiculului care transporta bani. Ei au furat circa un milion de dolari si au reusit sa fuga.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.