Bursa de Valori Bucuresti va incepe, maine, tranzactionarea prin sistemul electronic a actiunilor emise de societatea Vrancart Adjud, admise la categoria a II-a a cotei Bursei. Capitalul social subscris si varsat al societatii Vrancart Adjud este de
Bursa de Valori Bucuresti va incepe, maine, tranzactionarea prin sistemul electronic a actiunilor emise de societatea Vrancart Adjud, admise la categoria a II-a a cotei Bursei. Capitalul social subscris si varsat al societatii Vrancart Adjud este de 46.902.714 RON, aferent unui numar de 469.027.146 actiuni cu valoarea nominala de 0,1 RON.
Obiectul principal de activitate este fabricarea hartiei fluting, hartiei igienico-sanitare, a cartonului ondulat si a ambalajelor din carton.
Actiunile Vrancart vor fi tranzactionate la Bursa de Valori cu simbolul VNC. Actionarul majoritar al societatii Vrancart Adjud este SIF Banat-Crisana, cu o participatie de 72,6 la suta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.