Dupa mai bine de doua decenii, echipa de Cupa Davis a Romaniei va evolua din nou in sferturile de finala ale Grupei Mondiale, tricolorii pregatiti de Florin Segarceanu si Adrian Marcu urmand sa joace, de vineri si pana duminica, la Split, impotriva p
Dupa mai bine de doua decenii, echipa de Cupa Davis a Romaniei va evolua din nou in sferturile de finala ale Grupei Mondiale, tricolorii pregatiti de Florin Segarceanu si Adrian Marcu urmand sa joace, de vineri si pana duminica, la Split, impotriva puternicei selectionate a Croatiei. Si cum ora marelui meci se apropie rapid, ieri dimineata, staff-ul tehnic roman a decis componenta echipei care va incerca sa acceada in semifinale, anuntand ca l-a trecut in "stand-bye" pe mai tanarul Horia Tecau, cel care a fost convocat ca o eventuala solutie pentru partida de dublu. De altfel, cum era de asteptat, Andrei Pavel si Victor Hanescu vor evolua in meciurile de simplu, in vreme ce Razvan Sabau si Gabriel Trifu vor asteapta pana maine ca sa afle daca vor intra sau nu in formula de la dublu, pe care Segarceanu si Marcu o vor anunta chiar inaintea tragerii la sorti de joi dupa-amiaza. "Croatii au prima sansa pentru ca joaca pe teren propriu, dar cred ca avem si noi atuurile noastre, pe care sper sa le folosim cum trebuie. Jucatorii nostri au dovedit ca sunt in forma si dornici de a realiza o noua performanta. Asupra dublului ne vom decide abia inaintea tragerii la sorti. Momentan, avem de ales din trei variante: Pavel-Trifu, Pavel-Hanescu, Trifu-Hanescu. Important va fi, in buna masura, rezultatul care va fi consemnat in prima zi, care poate influenta decisiv scorul final. In tenis insa, orice este posibil si noi credem in sansa noastra. Aceasta generatie de jucatori merita sa joace o semifinala de Cupa Davis si, de ce nu, chiar o finala!", a spus Segarceanu. Ieri, tricolorii au incercat din nou sa se acomodeze cu suprafata rapida de joc, atat Hanescu, cat si Pavel dovedind un apetit mare de joc.
Tot ieri, site-ul oficial al competitiei a prezentat si componenta celorlalte echipe care vor juca in sferturile de finala, Croatia urmand sa prezinte la ora meciului un cvartet format din Ivan Ljubicic, Mario Ancic, Ivo Karlovic si Sasa Tuksar. Dar iata tabloul celorlalte partide: Slovacia - Olanda (Bratislava, suprafata dura, in sala) - Slovacia (D. Hrbaty, K. Beck, K. Kucera, M. Mertinak); Olanda (D. van Scheppingen, R. Sluiter, R. Wassen, P. Wessels); Australia - Argentina (Sydney, pe iarba) - Australia (L. Hewitt, W. Arthurs, P. Luczak, C. Guccione); Argentina (D. Nalbandian, G. Coria, M. Puerta, G. Etlis); Rusia - Franta (Moscova, pe zgura in sala); Rusia (N. Davidenko, M. Iujnii, I. Andreev, T. Gabasvili); Franta (R. Gasquet, P. Mathieu, A. Clement, M. Llodra).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.