Steaua a castigat duminica seara si al doilea meci din cadrul turneului de pregatire efectuat la Kaprun (Austria), trecand cu 2-1 (2-1) de gruparea poloneza Zaglebie Lublin (finalista Cupei Poloniei; 1-0 si 0-2 intr-o dubla mansa cu Dyskobolia Groncl
Steaua a castigat duminica seara si al doilea meci din cadrul turneului de pregatire efectuat la Kaprun (Austria), trecand cu 2-1 (2-1) de gruparea poloneza Zaglebie Lublin (finalista Cupei Poloniei; 1-0 si 0-2 intr-o dubla mansa cu Dyskobolia Gronclin), goluri marcate de Nesu (17) si Ogararu (37), respectiv Banoczek (28). Steaua a evoluat in urmatoarea formula: Hamutovski - Ogararu (63 D. Balan), E. Baciu (74 D. Goian), Ghionea, P. Marin - Nicolita (59 Dinita), Paraschiv (79 A. Enescu), Lovin (68 Keca), Nesu (63 Bostina) - V. Iacob (63 A. Cristea), Dica (74 Simion). In primul joc de verificare, trupa antrenata de Oleg Protasov (foto) invinsese tot cu 2-1 campioana Sloveniei, ND Gorica. Urmatoarea partida a "militarilor" va avea loc maine, cu Wisla Cracovia, campioana Poloniei. Altfel, Steaua l-a contactat pe portarul divizionarei secunde Universitatea Craiova, Mircea Bornescu, propunandu-i un transfer la gruparea din Ghencea dupa plecarea lui Martin Tudor. In aceasta vara, Bornescu a fost cedat de FC Caracal, impreuna cu alti zece jucatori, Universitatii Craiova, in schimbul a 900.000 de dolari. Patronul Universitatii, Adrian Mititelu, ar fi trebuit sa achite o prima transa de 300.000 de dolari pana pe 6 iulie, dar a solicitat o amanare de o saptamana. Astfel, daca Mititelu nu va achita pana maine acesti bani, Bornescu si ceilalti zece jucatori vor reveni la Caracal, portarul urmand sa ajunga, cel mai probabil, la Steaua. "As fi onorat sa joc la campioana tarii, Steaua, insa nu depinde totul numai de mine. Apartin domnului Paul Valuta (n.r. - finantatorul divizionarei secunde FC Caracal, cetateanul sirian Jahani Farid). Stiu ca are de primit bani de la Mititelu si in cazul in care nu voi ramane la Universitatea, probabil voi merge la Steaua", a spus Bornescu. Portarul in varsta de 25 de ani este nascut in Bucuresti si a efectuat junioratul la FC National. In sezonul 2004/2005 a evoluat la FC Caracal si a inscris sase goluri, toate din penalty. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.