Portarul Martin Tudor (foto stanga) a parasit ieri dimineata cantonamentul Stelei de la Kaprun (Austria), anunta site-ul oficial al clubului. "Avem o intelegere cu Tudor si, in cazul unei oferte, care, se pare ca a venit, el poate sa plece." a declar
Portarul Martin Tudor (foto stanga) a parasit ieri dimineata cantonamentul Stelei de la Kaprun (Austria), anunta site-ul oficial al clubului. "Avem o intelegere cu Tudor si, in cazul unei oferte, care, se pare ca a venit, el poate sa plece." a declarat Mihai Stoica, presedintele executiv al FC Steaua, pe site-ul oficial al gruparii din Ghencea. "Plecarea lui Tudor nu ne va afecta, pentru ca, in cel mai scurt timp posibil, va fi achizitionat un nou portar", a mai precizat Stoica. Martin Tudor se afla la final de contract cu Steaua si pleaca fara ca gruparea din Ghencea sa primeasca bani de transfer. Tudor are oferte din Grecia, de la Panionios si de la PAOK Salonik. Ieri, Martin Tudor a negociat transferul la CFR Cluj. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.