Presedintele executiv al Politehnicii Iasi, Marius Stan, a declarat ca Romulus Miclea, jucator imprumutat in sezonul trecut de la Universitatea Craiova, nu va ramane la gruparea moldoveana, desi in urma cu cateva zile se anuntase ca va semna un cont
Presedintele executiv al Politehnicii Iasi, Marius Stan, a declarat ca Romulus Miclea, jucator imprumutat in sezonul trecut de la Universitatea Craiova, nu va ramane la gruparea moldoveana, desi in urma cu cateva zile se anuntase ca va semna un contract pe trei ani. Stan a precizat ca Politehnica a intentionat sa achite 50.000 de dolari pentru transferul de la Universitatea, dar ca acest lucru nu s-a mai intamplat. "Noi am vrut sa achitam cei 50.000 de dolari catre Universitatea, insa, in acel moment, atat Dinel Staicu, fostul patron, cat si Adrian Mititelu, actualul patron, au revendicat acesti bani. In aceste conditii, am cerut FRF sa ne comunice cui trebuie sa platim suma de transfer pentru Miclea. Cum la federatie noua structura nu s-a inscris, nu am avut cui sa-i platim. Acum, chiar daca am sti cui sa dam banii, nu-i mai avem, asa ca, cel mai probabil, Miclea va pleca la o alta echipa", a spus presedintele clubului iesean. La sfarsitul lunii iunie, Stan a precizat ca jucatorul a fost de acord sa semneze un contract pe trei ani cu Politehnica Iasi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.