Gloria Bistrita va juca maine, de la ora 17, mansa a doua a turului secund din Cupa UEFA Intertoto, cu croatii de la Slaven Belulo, care s-au impus acum o saptamana cu scorul de 3-2. Ioan Ovidiu Sabau (foto dreapta), antrenorul bistritenilor, ar pute
Gloria Bistrita va juca maine, de la ora 17, mansa a doua a turului secund din Cupa UEFA Intertoto, cu croatii de la Slaven Belulo, care s-au impus acum o saptamana cu scorul de 3-2. Ioan Ovidiu Sabau (foto dreapta), antrenorul bistritenilor, ar putea aparea pe teren in partida cu Slaven, dupa ce s-a legitimat si ca jucator. Gloria vizeaza calificarea, caz in care ar infrunta, in turul al treilea al comeptitiei, pe Deportivo La Coruna. Altfel, bistritenii s-au intarit ieri. Jean Padureanu a anuntat ca a achizitionat cinci jucatori in ultima perioada, precizand ca lotul s-ar putea mari avand in vedere negocierile pe care le poarta pentru transferul altor doi fotbalisti. Cei cinci sunt Romeo Paduret (liber de contract), Razvan Paduretu (Dinamo), Marian Constantinescu (Poli Timisoara), Dan Gavrilescu (Olimpia Satu Mare) si Octavian Abrudan ("U" Cluj). Cei cinci nu vor face parte din lotul pentru meciul de maine. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.