Dinamo a pierdut marti seara, la Tiraspol, primul sau amical al sezonului, scor 0-2 (0-2) cu Serif, campioana Republicii Moldova. Partida s-a disputat pe "Arena Mare", un stadion modern, dotat cu tabela electronica ce prezenta si imagini "live", in f
Dinamo a pierdut marti seara, la Tiraspol, primul sau amical al sezonului, scor 0-2 (0-2) cu Serif, campioana Republicii Moldova. Partida s-a disputat pe "Arena Mare", un stadion modern, dotat cu tabela electronica ce prezenta si imagini "live", in fata a 5000 de spectatori. Golurile lui Serif au fost marcate de doi romani, Cocis (minutul 10, dupa o nesincronizare intervenita intre Galamaz si Tamas) si Cr. Ionescu (fostul rapidist l-a pacalit pe Daouda). Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a folosit echipa Guso (46 Cr. Munteanu) - Daouda (I. Balan), Galamaz, Tamas (68 L. Goian), Pulhac - Grigorie, Plesan (77 Ad. Cristea), Pacurar (46 Margaritescu), Zicu (46 Vl. Munteanu) - Cl. Niculescu (62 O. Chihaia), Fl. Bratu (32 Baltoi). De partea cealalta, Leonid Kuciuk i-a folosit pe Hutan - Derme, Tarsnisvili, Epureanu, Lacusta - Tassembedo (90 Bulat), Testimitanu (46 V. Dinu) - Gumeniuk (80 Suvorov), Florescu (83 Gnanu), Cr. Ionescu (65 Kuciuk) - Cocis (76 Tia). Dinamo a aliniat in formula de start de la Tiraspol patru jucatori noi fata de sezonul trecut: Guso, Daouda, Plesan si Fl. Bratu. De partea cealalta, Serif se afla pe ultima suta de metri a pregatirii, deoarece saptamana viitoare va sustine meciul din prima mansa a turului III preliminar al Ligii Campionilor, cu echipa malteza Sliema Wanderers. La Serif au jucat nu mai putin de sase fotbalisti romani: Hutan, Cocis, Florescu, Lacusta, V. Dinu si Cr. Ionescu, ultimii doi reveniti de la Rapid. Serif a dominat inceputul de meci, cand a si marcat de doua ori, Dinamo revenind pe finalul primei reprize, cand Cl. Niculescu a executat periculos o lovitura libera. Din pacate pentru Dinamo, Fl. Bratu s-a accidentat si a trebuit sa fie inlocuit. Partea a doua a adus o ocazie a lui O. Chihaia, la care s-a opus Hutan, si inca o accidentare pentru Dinamo, cea a lui Tamas. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.