Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza in perioada 12-14 iulie 2005, in orasul Deva, actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in strainatate. Solicitantii sunt asteptati la Casa de Cultura, Piata Victori
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza in perioada 12-14 iulie 2005, in orasul Deva, actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in strainatate. Solicitantii sunt asteptati la Casa de Cultura, Piata Victoriei nr.1 din Deva, incepand cu orele 08.30. Se pot prezenta persoanele care indeplinesc conditiile pentru urmatoatele meserii: muncitor agricol (femei si barbati cu varsta 20-40 de ani); ajutor depozit (experienta in manevrarea motostivuitoarelor in depozite mari, femei si barbati cu varsta 25-40 de ani, experienta munca in depozit min.1 an, cunostinte limba spaniola, avantaj cunostinte de mecanica si utilizare calculator); muncitori cu experienta in cresterea pestilor (femei si barbati, 20-40 de ani). Barbatii cu vechime de un an, dovedita cu carnetul de munca imediat anterior anului 2005 si cu varsta cuprinsa intre 20 si 40 de ani se pot prezenta pentru meseriile de drujbist in domeniul forestier si fasonator mecanic in domeniul forestier. Se mai fac inscrieri daca se dovedeste vechime de 2 ani si varsta cuprinsa intre 20 si 40 de ani pentru meseriile macelar-transator (barbati); ospatar (barbati, femei); bucatar (barbati, femei).
Barbatii cu varsta intre 20 si 45 de ani si cu vechime de 2 ani se pot inscrie pentru: fierar betonist, dulgher, tamplar constructii metalice, zidar in constructii. Pentru urmatoarele meserii sunt asteptati barbatii cu varsta intre 20-45 de ani si vechime de 5 ani: tinichigiu-vopsitor auto autobuze si camioane; mecanic autobuze si camioane - Scania, Iveco, etc; mecanic utilaj greu; mecanic hidraulic; electromecanic autobuze si camioane - Scania, Iveco, etc; electrician in constructii; electrician inalta si joasa tensiune; instalator aer conditionat; frigotehnist; cazangiu; electromecanic (4 ani in intretinerea mecanica a platformelor industriale, dovedita cu carnetul de munca imediat anterior anului 2005, cunostinte de electricitate, structuri metalice, sudura cu fir continuu si cu electrozi, barbati, varsta 20- 40 ani). Pentru meseria de sudor argon si CO2 se cere vechime de 3 ani, dovedita cu carnetul de munca imediat anterior anului 2005, barbati, maxim 45 ani. (C.S.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.