ZIUA a castigat, duminica seara, cel de-al doilea meci din cadrul grupei A al Cupei Presei - BenQ la fotbal pe plaja, scor 7-6 (1-1, 4-3) cu ProSport. Partida s-a disputat la Strandul Tineretului, pe o ploaie torentiala, si a avut un final de infarct
ZIUA a castigat, duminica seara, cel de-al doilea meci din cadrul grupei A al Cupei Presei - BenQ la fotbal pe plaja, scor 7-6 (1-1, 4-3) cu ProSport. Partida s-a disputat la Strandul Tineretului, pe o ploaie torentiala, si a avut un final de infarct. Astfel, cu doar cinci minute inainte de final, scorul era egal, 4-4, fiecare dintre cele doua echipe marcand, pe rand, fluierul final gasindu-ne in avantaj. Inregistrarea acestui super-meci poate fi vizionata pe site-ul "www. smartfotbal.ro". ZIUA este pe locul doi in grupa, cu o victorie din doua meciuri, si va mai juca impotriva celor de la TV Sport, VIP si TvRM. (Commando Campineanu)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.