Ioan Andone are probleme de lot, in sensul ca trebuie sa aleaga 25 de jucatori din cei 35 pe care ii are in prezent la pregatiri. "N-am reusit inca sa ma opresc la 25, dar o voi face in urmatoarele doua-trei zile. Au fost adusi jucatori foarte buni i
Ioan Andone are probleme de lot, in sensul ca trebuie sa aleaga 25 de jucatori din cei 35 pe care ii are in prezent la pregatiri. "N-am reusit inca sa ma opresc la 25, dar o voi face in urmatoarele doua-trei zile. Au fost adusi jucatori foarte buni in aceasta vara si eu am incredere ca vom reusi un parcurs bun in Cupa UEFA si in campionat", a spus Ioan Andone. Primul pe lista jucatorilor care nu mai sunt doriti in "Groapa" este Adrian Mihalcea, care a fost anuntat ieri ca isi poate cauta alta echipa. "Nu sunt suparat, dar nu pot sa nu imi ascund dezamagirea. Probabil domnul Andone are alte planuri din care eu nu fac parte", a mai spus Mihalcea, care incasa un salariu de 100.000 de dolari anual, el jucand 17 meciuri si marcand un singur gol in campionatul trecut. Mihalcea a precizat ca se va consulta cu impresarii sai in vederea unui transfer la o alta echipa. "Nu stiu acum incotro am sa o apuc pentru ca abia am aflat vestea. Ma voi consulta cu impresarii mei si vom analiza eventualele oferte. Momentan nu am nici una", a mentionat atacantul, adaugand ca nu exclude varianta de a juca tot in Divizia A. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.