O data cu a patra etapa a CN de Raliuri de la Hunedoara, in week-end-ul viitor se va desfasura si Cupa Mitsubishi Lancer Evolution, intrecere pe asfalt ce va reuni competitorii din Cupa pe zece probe speciale, cu un total de 106,49 kilometri. Inv
O data cu a patra etapa a CN de Raliuri de la Hunedoara, in week-end-ul viitor se va desfasura si Cupa Mitsubishi Lancer Evolution, intrecere pe asfalt ce va reuni competitorii din Cupa pe zece probe speciale, cu un total de 106,49 kilometri.

Invingator in ultimele doua etape, liderul la general Romulus Preda, pe Mitsubishi Evo VII, spera sa obtina din nou primul loc, ceea ce i-ar asigura un avans considerabil fata de principalii urmaritori, Daniel Ungur si Sorin Badea.
ACASA. Dintre participantii la aceasta competitie, Mihai Leu este singurul care a reusit sa castige in anii trecuti Raliul Hunedoarei, oras in care acesta locuieste. Invingator in editiile 2002 si 2003, fostul campion national de raliuri va incerca sa obtina hat-trick-ul, mai ales ca alearga in fata propriilor fani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.