Aflata de luni seara in cantonamentul din Austria, de la Kaprun, Steaua a intrat in linie dreapta cu pregatirea. Astazi este programat si primul meci amical al echipei lui Oleg Protasov, contra campioanei Sloveniei, NK Gorica. La capitolul t

Aflata de luni seara in cantonamentul din Austria, de la Kaprun, Steaua a intrat in linie dreapta cu pregatirea. Astazi este programat si primul meci amical al echipei lui Oleg Protasov, contra campioanei Sloveniei, NK Gorica.

La capitolul transferuri, vestile nu sunt imbucuratoare, patronul Gigi Becali lasand ieri de inteles ca din Divizia A e putin probabil sa se mai achizitioneze ceva. La 13 iulie, Steaua va intalni campioana Poloniei, Wisla Cracovia.
PATRON. ""Prepelita si Pascovici sunt jucatori buni, dar se cer sume prea mari pentru ei. 700.000 de dolari pentru Prepelita mi se pare foarte mult. Ar mai fi nevoie de un mijlocas central si un fundas stanga, dar e posibil ca acestia sa fie straini. Despre acest subiect mai multe stiu Protasov si Mihai Stoica. Oleg nu mi-a cerut cumpararea unui jucator anume. Nu e adevarat ca il vom transfera pe Alin Stoica. Nici macar negocieri nu am purtat. Adrian Iordache si Mihalcea nu ma intereseaza, desi ultimul are valoare de Steaua"", a spus Gigi Becali.
AMBITIE. Intrebat ce parere are de bugetul mare al rivalei din Stefan cel Mare, Becali a comentat razand: ""A anuntat Dinamo buget nelimitat? Pai, atunci eu dau nelimitat plus 100.000 de euro"". Becali a mai declarat ca echipa vrea sa joace in Ghencea tururile preliminare ale Ligii Campionilor si va cere o dispensa la ministrul Apararii Nationale pentru amanarea lucrarilor de refacere a gazonului. ""Daca ne calificam in grupe, vom cere ca investitiile sa le facem la anul. Daca nu ne vor acorda dispensa, jucam in alta parte si facem investitia"", a concluzionat patronul campioanei.

SAFTA A CASTIGAT PROCESUL


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.