Politistii ieseni au descoperit, la sfarsitul saptamanii trecute, un craniu uman in zona padurii Barnova din localitatea cu acelasi nume. Conform Rompres, cativa pusti au fost observati, duminica, in timp ce jucau fotbal cu un craniu de om pe post de
Politistii ieseni au descoperit, la sfarsitul saptamanii trecute, un craniu uman in zona padurii Barnova din localitatea cu acelasi nume. Conform Rompres, cativa pusti au fost observati, duminica, in timp ce jucau fotbal cu un craniu de om pe post de minge. Imediat, localnicii au anuntat politistii din Barnova. Oamenii legii au scotocit zona in care se aflau copiii si au gasit mai multe fragmente de oase si imbracaminte. Locul in care acestea au fost descoperite se afla la o distanta de 3 km de Spitalul de Psihiatrie Barnova. Fragmentele de oase au fost duse la IML Vaslui pentru expertizare, cercetarile in acest caz continuand in vederea identificarii cadavrului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.