Jurnalistul Gabi Dobre a incetat din viata, joi seara, la Viena, la varsta de 33 de ani, dupa o grea suferinta. Gabi Dobre a fost diagnosticat cu cancer, in urma cu patru ani si a urmat un tratament la o clinica din Austria. Absolvent al Facultatii d
Jurnalistul Gabi Dobre a incetat din viata, joi seara, la Viena, la varsta de 33 de ani, dupa o grea suferinta. Gabi Dobre a fost diagnosticat cu cancer, in urma cu patru ani si a urmat un tratament la o clinica din Austria. Absolvent al Facultatii de Constructii Civile, colaborator la Radio Prahova, Gabi Dobre a fost angajat la TVR, in 1995, unde a lucrat in echipa emisiunii "Enigma". A fost, rand pe rand, moderator al emisiunii "Matinal" de la TVR 1, manager la Alpha TV, prezentator si realizator al emisiunii "Prima Pagina" de la TVR International. Anul acesta, pe 13 mai, Gabi Dobre si-a lansat, la Ploiesti, orasul natal, cartea "Viata ca o lupta" in care a prezentat momente ale carierei sale dar si marturisiri despre evolutia bolii de care suferea. Trupul neinsufletit al acestuia va fi depus la Catedrala sf. Ioan Botezatorul din Ploiesti. El va fi inmormantat marti la Ploiesti. "Televiziunea Romana, colegii si prietenii lui Gabi Dobre, le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de el in aceasta perioada dificila si au contribuit la alinarea suferintei sale, prin donatii, sprijin moral sau o vorba buna" se spune in comunicatul TVR.
Monica Zvirjinschi, directorul TVR International a declarat ca Gabi Dobre a fost un pasionat si ca cu fiecare emisiune adauga un element nou, ii placea, se daruia jurnalismului. "Nu obosea cand era vorba de meserie". Dana Armasu, producator delegat TVR International declara: "Aveam mereu aceeasi discutie. Il intrebam daca poate veni la emisiune, daca va rezista, si mereu aveam acelasi raspuns: "Ma incarc cand intru in direct. Ma simt bine, nu mai sunt bolnav. A fost cel mai puternic om". (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.