Proiectul legislativ de modificare a indemnizatiilor pentru cresterea copilului pana la doi ani nu se mai afla, ieri, pe site-ul Ministerului Muncii. Gheorghe Barbu a declarat ieri, ca se va gasi o cale, astfel incat actualele beneficii sa nu se piar
Proiectul legislativ de modificare a indemnizatiilor pentru cresterea copilului pana la doi ani nu se mai afla, ieri, pe site-ul Ministerului Muncii. Gheorghe Barbu a declarat ieri, ca se va gasi o cale, astfel incat actualele beneficii sa nu se piarda si se vor cauta solutii de sprijin si pentru celelalte mamici. Pe de alta parte, Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE) considera extrem de importanta oferta de consultare a societatii civile cu privire la proiectul legislativ, facuta de ministrul Muncii. Barbu a recunoscut, intr-o declaratie facuta presei, ca a gresit ca nu s-a consultat intai cu societatea civila inainte de a publica propunerile Ministerului Muncii, dar a explicat ca proiectul fusese prezentat liderilor politici ai partidelor politice si acestia au ales din mai multe variante.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.