Liberalii si democratii incep sa lucreze din nou in echipa intr-o problema in care, pana acum, au actionat separat, punand pe jar Alianta DA. Deputatii Raluca Turcan (PNL), Valentin Iliescu (PD), Cristian Radulescu (PD) si senatorul Adrian Cioroianu
Liberalii si democratii incep sa lucreze din nou in echipa intr-o problema in care, pana acum, au actionat separat, punand pe jar Alianta DA. Deputatii Raluca Turcan (PNL), Valentin Iliescu (PD), Cristian Radulescu (PD) si senatorul Adrian Cioroianu (PNL), initiatori ai propunerii legislative pentru modificarea Legii nr. 41/1994 privind organizarea si functionarea SRR si SRTV organizeaza astazi, la Parlament, o prima dezbatere pe tema acestui proiect de act normativ. La intalnire sunt asteptati reprezentanti ai celor doua societati, ai societatii civile, ai organizatiilor de jurnalisti, ai CNA si ai Ministerului Culturii. Scopul declarat al intalnirii este imbunatatirea proiectului de lege, astfel incat sa rezulte o asigurare reala a independentei si obiectivitatii SRR si SRTV. (O.B.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.