Curtea Constitutionala a amanat ieri, pentru data de 6 iulie a.c., solutionarea celor doua sesizari de neconstitutionalitate la adresa Legii proprietatii si reformei Justitiei, formulate de peste 130 de parlamentari PSD si 85 de judecatori ai Inaltei
Curtea Constitutionala a amanat ieri, pentru data de 6 iulie a.c., solutionarea celor doua sesizari de neconstitutionalitate la adresa Legii proprietatii si reformei Justitiei, formulate de peste 130 de parlamentari PSD si 85 de judecatori ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Amanarea judecatii s-a dispus la cererea Guvernului Romaniei, care a cerut un ragaz pentru a lua la cunostinta despre cererile PSD si ICCJ si a formula un punct de vedere. Astfel, saptamana viitoare se vor solutiona atat sesizarea de neconstitutionalitate a Partidului Romania Mare, pe aceeasi tema, care are termen de judecata luni, 4 iulie, cat si cele doua sesizari mai sus amintite.
Tot ieri, Curtea Constitutionala a amanat, pentru data de 6 iulie, pronuntarea in cazul sesizarii formulate de Presedintele Romaniei, Traian Basescu, referitoare la Legea privind sanatatea reproducerii si reproducerea umana asistata medical. (R.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.