Editia electronica a publicatiei spaniole "El Correo" noteaza ca CFR Cluj poate pune probleme lui Athletic Bilbao in turul doi al Cupei UEFA Intertoto. "CFR Cluj, care a terminat campionatul pe locul 11, la 27 de puncte de campioana Steaua, este o ec
Editia electronica a publicatiei spaniole "El Correo" noteaza ca CFR Cluj poate pune probleme lui Athletic Bilbao in turul doi al Cupei UEFA Intertoto. "CFR Cluj, care a terminat campionatul pe locul 11, la 27 de puncte de campioana Steaua, este o echipa modesta, care a fost infiintata in 1907, dar care, dupa cum recunoaste si antrenorul Mendilibar, poate pune destule probleme lui Athletic ", scrie "El Correo". "Avem un mic dezavantaj fizic, dar nu foarte mare pentru ca teoretic suntem mai buni din punct de vedere calitativ. Si oricum acest campionat nu s-a terminat de mult, iar daca jucatorii au facut in vacanta putin din ceea ce li s-a cerut, atunci nu pornim de la zero", a spus Mendilibar. Sursa citata mentioneaza ca Miguel de Andres, unul dintre secunzii lui Athletic, s-a deplasat la Cluj saptamana trecuta pentru a urmari meciul tur cu VK Vetra Vilnlius (scor 3-2 pentru CFR) si pentru a face un raport despre jucatori, urmand sa aduca si inregistrarea video a partidei. "El Correo" noteaza ca cel mai periculos jucator de la CFR Cluj este Tilinca, un atacant de 26 de ani, care a reusit sa marcheze si in meciul tur, dar si in retur si care a devenit "idolul" suporterilor dupa partida de la Cluj. CFR Cluj s-a calificat duminica seara in turul doi al Cupei UEFA Intertoto, dupa ce a castigat cu 4-1 meciul sustinut in deplasare cu VK Vetra Vilnius, in mansa secunda a primului tur al competitiei. In prima mansa, CFR Cluj castigase cu 3-2. In turul urmator al competitiei, CFR va intalni pe Athletic Bilbao (2/3 iulie turul, la Cluj; 9/10 iulie returul, la Bilbao). Cealalta reprezentanta a Romaniei in Cupa UEFA Intertoto, Gloria Bistrita, va juca in turul II cu Slaven Koprivnica, din Croatia (2/3 iulie turul, in deplasare; 9/10 iulie returul, acasa). Daca va trece de Slaven, Gloria va juca in turul urmator cu o alta echipa spaniola, Deportivo La Coruna. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.