Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta a transmis avertizari hidrologice la prefecturile judetelor Braila, Constanta, Galati si Tulcea, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA). Hidrologii progno
Centrul Operativ pentru Situatii de Urgenta a transmis avertizari hidrologice la prefecturile judetelor Braila, Constanta, Galati si Tulcea, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA). Hidrologii prognozeaza inundatii generate de scurgeri importante pe versanti, torenti si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri, ca urmare a precipitatiilor prognozate, insemnate cantitativ. Prognoza hidrologica prevede pentru aceasta zi posibilitatea producerii de torenti si inundatii pe unele rauri din bazinele inferioare ale Siretului si Prutului si pe raurile din Dobrogea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.