Ministerul Turismului din Israel, cu concursul "International Travel and Congresses - Israel" si "Involved Business Design Center", au organizat primul seminar turistic din Romania destinat promovarii Tarii Sfinte drept o locatie turistica deosebit d
Ministerul Turismului din Israel, cu concursul "International Travel and Congresses - Israel" si "Involved Business Design Center", au organizat primul seminar turistic din Romania destinat promovarii Tarii Sfinte drept o locatie turistica deosebit de atragatoare. Evenimentul s-a bucurat de participarea ES ambasadorului Israelului la Bucuresti, Rodica Radian Gordon, directorului departamentului pentru Europa Centrala si de Est din cadrul Ministerului israelian de Turism, Yehuda Shen, atasatului comercial al misiunii diplomatice israeliene din Romania, Arnon Arbel, presedintelui "International Travel and Congresses - Israel," Rafi Shelef, directorului general al companiei aeriene israeliene EL-AL din Romania, Tamir Shimony, aflandu-se sub coordonarea atenta a reprezentantului "International Travel and Congresses" in tara noastra, Margie Marcus.
"Dati-mi un motiv pentru ca sa incep sa vorbesc romaneste," a fost apelul reprezentantului Ministerului israelian de turism, Yehuda Shen, catre publicul roman. Tara Sfanta prezinta o oferta turistica deosebit de diversificata, a argumentat Yehuda Shen, apreciind ca Israelul a descoperit recent ramura economica a turismului drept "o modalitate de a prezenta Israelul asa cum este." Oficialul israelian a admis faptul ca Tara Sfanta dispune de "potential pentru evenimente neplacute," precizand, totodata, ca aceasta posibilitate este una foarte indepartata.
"Israelul este cea mai ieftina tara, in comparatie cu cele din spatiul Uniunii Europene sau Statele Unite ale Americii," a apreciat atasatul comercial al misiunii diplomatice israeliene din Romania, Arnon Arbel, subliniind ca Tara Sfanta are avantajul "de a oferi totul la un pret mai mic," aflandu-se la doar 2 ore si jumatate distanta de Romania.
Compania aeriana EL-AL "este pregatita sa vanda Israelul drept cea mai buna destinatie de vacanta," a declarat reprezentantul liniilor aeriene israeliene, Tamir Shimony, precizand ca, la acest moment, EL-AL ofera 6 curse cu destinatia Israel pe saptamana, urmand ca, in viitorul apropiat, sa isi extinda oferta la 8 zboruri saptamanale.
"Odata instalat un climat de liniste, Israelul a fost invadat de cereri de vacanta de pretutindeni," a declarat presedintele "International Travel and Congresses," Rafi Shelef, adaugand ca "pentru un motiv sau altul, Romania nu a fost inclusa," pana acum, in grupul tarilor care profita de oferta turistica israeliana. Astfel, scopul seminarului turistic organizat luni a fost de a rectifica aceasta situatie, a conchis Rafi Shelef, subliniind, inca o data, potentialul turistic si de afaceri al Tarii Sfinte. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.