Principalul finantator al FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a anuntat ca fondul pentru achizitionarea de jucatori in noul sezon este de 500.000 de dolari. "Un sfert din bugetul pentru acest prim sezon pe prima scena a fotbalului romanesc, respectiv 500.00
Principalul finantator al FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a anuntat ca fondul pentru achizitionarea de jucatori in noul sezon este de 500.000 de dolari. "Un sfert din bugetul pentru acest prim sezon pe prima scena a fotbalului romanesc, respectiv 500.000 de dolari, va fi alocat pentru transferurile din aceasta vara. Acesti bani nu vor fi aruncati in vant pentru achizitionarea a nu stiu ce vedete din Divizia A care au trecut mai pe la toate echipele. Au auzit toti ca ploua cu bani la Vaslui si se inghesuie la semnat contracte, avand curajul sa pretinda nu stiu ce sume exorbitante, dupa ce nici ei nu-si mai amintesc cate blaturi au facut pe la echipele pe unde au jucat", a spus Porumboiu, care a adaugat ca este posibila o suplimentare a bugetului. Fostul arbitru international s-a ferit insa sa spuna despre ce jucatori este vorba, dezmintind variantele privind aducerea portarului Bogdan Stelea (Dinamo) sau a atacantului Catalin Cursaru (FCM Bacau). Porumboiu a dorit sa sublinieze ca toate meciurile echipei sale se vor juca corect, iar echipa vasluiana nu se inchina in fata nimanui. "Toate meciurile se vor juca corect si numai pe teren. FC Vaslui va fi o echipa cu demnitate si nu va pierde niciodata cu lasitate. Desigur, vom si pierde, dar vom muri frumos", a mai spus Porumboiu. Altfel, FC Vaslui se va reuni luni, la Husi, deoarece Stadionul "Municipal" din Vaslui se afla in renovare. Stagiul de pregatire de la Husi va dura o saptamana. Incepand cu 4 iulie, echipa vasluiana va merge in cantonament la Campulung Moldovenesc, iar o saptamana mai tarziu va pleca intr-un stagiu de pregatire, cel mai probabil in Austria, unde va participa la un turneu international. Conducatorii clubului au anuntat ca sapte jucatori vor veni in probe in perioada de pregatiri, urmand ca antrenorul Basarab Panduru sa stabileasca lotul pentru sezonul viitor. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.