Legenda a muzicii moderne, Jon Anderson va concerta la Bucuresti in toamna, pe 5 septembrie, in ceea ce se anunta a fi evenimentul muzical al toamnei. Solistul veteranului grup Yes, alaturi de care Anderson concerteaza inca, va evolua la Teatrul Nat
Legenda a muzicii moderne, Jon Anderson va concerta la Bucuresti in toamna, pe 5 septembrie, in ceea ce se anunta a fi evenimentul muzical al toamnei. Solistul veteranului grup Yes, alaturi de care Anderson concerteaza inca, va evolua la Teatrul National cu propria sa trupa de acompaniament.
in cadrul concertului, Jon Anderson (in varsta de 61 ani) va canta atat piese apartinand grupului in care si-a castigat faima, Yes, cat si de pe cele 13 albume pe care le-a lansat solo.
Concertul face parte din turneul sau european "Solo Work In Progress", este organizat de Fundatia Culturala Phoenix, iar pretul biletelor variaza intre 500.000 si doua milioane lei.
Jon Anderson a mai concertat la Bucuresti in urma cu cinci ani in componenta grupului Yes, in fata unei Sali a Palatului pline pana la refuz.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.