Una dintre revelatiile ultimei editii de campionat, Sportul Studentesc, este pe cale sa se destrame. PLECARI. Desi reunirea formatiei din Regie este programata sa aiba loc la sfarsitul saptamanii viitoare, la 30 iunie, deocamdata nu se stie sigur n
Una dintre revelatiile ultimei editii de campionat, Sportul Studentesc, este pe cale sa se destrame.
PLECARI. Desi reunirea formatiei din Regie este programata sa aiba loc la sfarsitul saptamanii viitoare, la 30 iunie, deocamdata nu se stie sigur nici daca antrenorul Dan Petrescu va mai ramane pe banca tehnica a ""studentilor"". Cu toate ca pana in prezent n-a confirmat, se pare ca ""Bursucul"" are o oferta din strainatate, acesta fiind, de altfel, si unul dintre motivele pentru care Petrescu l-a refuzat pe Gigi Becali in privinta trecerii in Ghencea. De asemenea, nu mai putin de sapte dintre jucatorii de baza ai Sportului sunt pe picior de plecare, existand oferte pentru G. Bucur, Lazar, Mazilu, T. Balan, Cruceru, Stancu si portarul Stancioiu. Un alt semn de incertitudine privind viitorul ""alb-negrilor"" este acela ca Vasile Siman n-a perfectat nici un turneu in strainatate pentru echipa sa, Sportul fiind una din putinele team-uri din Divizia A care se vor pregati exclusiv in tara in aceasta vara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.