Fotbalistii de la Gloria Bistrita, invingatori in partida din deplasare cu Olympiakos Nicosia, scor 5-0, din prima mansa a turului intai al Cupei UEFA-Intertoto, se gandesc deja la posibilitatea de a intalni pe Deportivo la Coruna in turul al treilea
Fotbalistii de la Gloria Bistrita, invingatori in partida din deplasare cu Olympiakos Nicosia, scor 5-0, din prima mansa a turului intai al Cupei UEFA-Intertoto, se gandesc deja la posibilitatea de a intalni pe Deportivo la Coruna in turul al treilea al competitiei. Atacantul Sandu Negrean, cel care a purtat banderola de capitan la meciul tur cu Olympiakos, a declarat ieri ca spera sa intalneasca pe Deportivo. "In Cipru am avut un adversar mai modest si, cu toate ca am castigat, am zis ca nu ne imbatam cu apa rece. Dar speram sa trecem cu bine de retur si sa intalnim Deportivo, o echipa care a evoluat in Liga Campionilor si, daca se poate, sa facem o figura frumoasa. Si la noi a fost primul meci in aceasta formula si nu ne-am putut da seama cum e, dar cu cateva achizitii credem ca vom schimba lucrurile", a spus Negrean. Autor a trei goluri in partida din primul tur cu Olympiakos, Bogdan Peres este de parere ca oficialii clubului bistritean au facut bine dand credit jucatorilor tineri din lot. "Ni s-a acordat o sansa si am reusit sa demonstram in acest meci ca lumea se poate baza pe noi. Degeaba zic unii ca a fost o echipa slaba. Ei au jucat cu echipa a doua asa cum si noi am jucat cu multi tineri", a declarat Peres. Antrenorul secund Ion Balaur a precizat ca victoria Gloriei din Cipru se datoreaza si faptului ca a intalnit un adversar mai modest. "Speram sa trecem cu bine de retur si sa aducem pe Deportivo la Bistrita", a spus Balaur. Gloria va juca duminica, la Bistrita, returul cu Olympiakos Nicosia. In cazul calificarii, Gloria va intalni in turul doi castigatoarea dintre NK Slaven Koprivnica (Croatia) si NK Ptuj (Slovenia). (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.