Ofiterii de la Centrul Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (CZCCOA) Timisoara au anihilat o retea internationala de traficanti de droguri care operau pe filiera Spania-Franta-Romania, transmite Rompres. Daniela Balaceanu, purtator de c
Ofiterii de la Centrul Zonal de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog (CZCCOA) Timisoara au anihilat o retea internationala de traficanti de droguri care operau pe filiera Spania-Franta-Romania, transmite Rompres. Daniela Balaceanu, purtator de cuvant al CZCCOA Timisoara, a informat ca cei patru membri ai retelei faceau curse regulate cu autocarul in Spania si Franta de unde aduceau stupefiantele pe care le ascundeau in bagaje, printre haine. O data ajunsi in Romania, plasau drogurile pe piata neagra a consumatorilor de narcotice din Arad, Caras-Severin si Timis. Oamenii legii aveau informatii despre activitatea retelei de mai mult timp si au fost prinsi exact in momentul in care intrau in Timisoara, gasindu-se asupra lor 500 de grame de canabis si mai multe pastile de Ecstasy. Dupa organizarea flagrantului si in baza autorizatiei emise de judecatori, ofiterii de la Crima Organizata din Timisoara au procedat la efectuarea a 14 perchezitii domiciliare simultan, la resedintele tuturor membrilor retelei si ale consumatorilor care se aprovizionau de la acestia. Ofiterii au reusit sa retina 16 traficanti si consumatori.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.