Un tanar de 21 de ani din Timisoara, bolnav psihic, a fost luat de acasa duminica seara si internat intr-un spital de neuropsihiatrie, dupa ce vecinii au anuntat Politia ca acesta este legat in lanturi de parinti, batut si pus sa munceasca. "Era lega
Un tanar de 21 de ani din Timisoara, bolnav psihic, a fost luat de acasa duminica seara si internat intr-un spital de neuropsihiatrie, dupa ce vecinii au anuntat Politia ca acesta este legat in lanturi de parinti, batut si pus sa munceasca. "Era legat la gard, aici, cu un lant din ala de caine, cu un lacat la gat si i-a dat si cu piciorul in gura. A cazut copilul pe spate, a lesinat si, dupa ce i-am zis frumos "ce faci, omori copilul", a sarit cu parul la mine. El (tatal - n.r.) l-a mai tinut legat acolo, in atelier, il tinea si cate o saptamana", a declarat unul din vecini. Altul a spus ca tanarul nu primea de mancare. "Dimineata, dupa-amiaza si seara tot bataie. Mancare, nimic. Acesta (tatal - -n.r.) l-a legat cu lantul de gat si cu picioarele in gura ii dadea. Nici la puscarie nu se trateaza oamenii asa", a spus el. Mama tanarului a recunoscut ca atat ea, cat si sotul ei obisnuiesc sa il lege pe acesta cu lantul. "A fost legat cu lantul, pentru ca tot fuge de acasa si il cautam peste tot. Si in Bega, si pe la canale, si pe la boschetari, si pe la morga am fost", a spus O. S, mama baiatului. Intrebat de ce l-a legat pe fiul sau, tatal, V.S., a raspuns ca asa a vrut el. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.