Maine, la TVR 2 va debuta emisiunea estivala "Tonomatul de vacanta". Satul de aglomeratia si caldura din Bucuresti, Catalin Maruta renunta la "garsoniera" lui din TVR si se muta la mare. in fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la ora 10.00 la 1
Maine, la TVR 2 va debuta emisiunea estivala "Tonomatul de vacanta". Satul de aglomeratia si caldura din Bucuresti, Catalin Maruta renunta la "garsoniera" lui din TVR si se muta la mare. in fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la ora 10.00 la 11.30, "Tonomatul de vacanta" se va difuza in direct de la malul marii, unde Catalin va avea suficient loc sa se desfasoare, fara sa mai fie constrans de "spatiul locativ" limitat de pana acum. Invitatii emisiunii vor avea parte de cele mai neasteptate surprize si idei trasnite, pentru ca de maine Maruta va fi animat de spiritul de vacanta si aventura.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.