Gica Hagi a declarat sambata la Breaza ca nu ii pare rau ca a declinat oferta lui Gigi Becali de a prelua pe Steaua, dar nu a exclus posibilitatea de a antrena o alta formatie din tara, desi are oferte si din strainatate. "Nu regret ca nu am venit la
Gica Hagi a declarat sambata la Breaza ca nu ii pare rau ca a declinat oferta lui Gigi Becali de a prelua pe Steaua, dar nu a exclus posibilitatea de a antrena o alta formatie din tara, desi are oferte si din strainatate. "Nu regret ca nu am venit la Steaua. Era bine din toate punctele de vedere, insa nu era momentul. Cu siguranta va veni si acela pentru ca sunt tanar. Sunt ceva oferte pe numele meu, dar nu foarte clare. Nu am luat o decizie, poate fi afara sau poate fi acasa. Daca va fi acasa, trebuie sa ma gandesc foarte bine, este o decizie importanta pentru mine si familia mea", a spus Hagi. Intrebat la ce echipa ar putea antrena in campionatul intern, Hagi a raspuns: "Oricine poate sa fie, am jucat pentru Romania si ma consider al Romaniei. Am tinut cu Steaua, tin cu Steaua, Dinamo si Rapid sunt echipe de top la care orice antrenor si-ar dori sa ajunga". "Regele" nu a exclus nici posibilitatea de a prelua o echipa fara pretentii din Divizia A. "Poate o sa ajung unde nu va ganditi voi", le-a spus Hagi jurnalistilor. Fostul antrenor al Galatei a calificat drept speculatii informatiile potrivit carora refuzul sau de a veni la Steaua ar avea legatura cu faptul ca Ioan Becali a preluat o functie de conducere la Dinamo. "Pana acum am stiut ce am vrut de la viata. Nu zic ca nu sunt influentabil, dar am o personalitate si stiu sa aleg lucrurile cu cea mai mare responsabilitate. Daca va fi sa raman in Romania, ma voi gandi foarte bine inainte pentru ca nu o sa ma intorc de azi pe maine. Daca nu va fi definitiv, atunci va fi pe lunga durata", a spus Hagi. El s-a declarat multumit de rezultatele obtinute in acest sezon: "Ma simt implinit, am demonstrat la Galata, celor care nu credeau in mine, ca pot fi si antrenor. Nu este usor antrenezi jucatori milionari. Turcia este peste Romania ca buget si nivel. Cine are ochi sa vada a apreciat ce am realizat. Am castigat un trofeu in primul meu an la o echipa de top. Sunt mai bun decat acum trei ani si unde o sa fiu o sa-mi fac meseria". Hagi a apreciat ca ucraineanul Oleg Protasov este o alegere buna pentru Steaua. "Este un nume foarte mare, are experienta, a castigat campionatul in Grecia si a fost si un jucator valoros. Ii urez succes si este bine ca vin antrenori straini la noi", a spus "Regele". Gica Hagi a fost prezent sambata la cea de-a treia editie a turneului national BMW International Golf Cup 2005, desfasurat la Clubul Lac de Verde din Breaza. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.