Germania si Argentina s-au calificat in semifinalele Cupei Confederatiilor cu o etapa inaintea incheierii meciurilor din grupa A. La Koln, gazdele competitiei s-au impus cu 3-0 in fata Tunisiei, insa rezultatul nu s-a conturat decat in finalul partid
Germania si Argentina s-au calificat in semifinalele Cupei Confederatiilor cu o etapa inaintea incheierii meciurilor din grupa A. La Koln, gazdele competitiei s-au impus cu 3-0 in fata Tunisiei, insa rezultatul nu s-a conturat decat in finalul partidei si cu ajutorul arbitrului, care a dictat usor un penalty. Ballack a transformat lovitura de pedeapsa in minutul 74, apoi au mai punctat Schweinsteiger, in minutul 80, si Hanke, in minutul 88. In celalalt meci al grupei A, Argentina a invins cu 4-2 Australia si a obtinut biletele pentru semifinalele competitiei. Sud-americanii au facut spectacol cu "cangurii", punctand prin Figueroa (12, 53, 89) si Riquelme (32p), in timp ce pentru echipa lui Frank Farina a marcat Aloisi (61p, 70). Pentru Australia a jucat si Jon McKain, fotbalistul lui FC National, care a inceput ca rezerva, intrand in minutul 56, in locul lui Milicevic. Germania si Argentina isi vor disputa primul loc in grupa A maine, la Nürnberg, de la ora 21.45. Dupa disputarea meciurile de sambata, clasamentul grupei A este urmatorul: 1. Germania - 6p (golaveraj +4); 2. Argentina - 6 p (+3); 3. Australia - 0p; 4. Tunisia - 0p. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.