Intr-o organizare excelenta, datorata patronului clubului Alutus, Victor Vladu, saptamana trecuta, la Mangalia, s-au desfasurat Nationalele de box rezervate juniorilor, sambata fiind programate finalele. Competitia gazduita de moderna sala a sporturi
Intr-o organizare excelenta, datorata patronului clubului Alutus, Victor Vladu, saptamana trecuta, la Mangalia, s-au desfasurat Nationalele de box rezervate juniorilor, sambata fiind programate finalele. Competitia gazduita de moderna sala a sporturilor s-a ridicat la un inalt nivel tehnic, valoarea tinerilor nostri pugilisti fiind foarte apropiata. Revenind la gala finala, supervizata de catre presedintele FRB, Rudel Obreja, dar si de catre coordonatorul lotului national, Francisc Vastag, au adus, bineinteles, in lumina rampei nume deja consacrate, cum ar fi cel al campionului mondial Bogdan Dinu (CSM Buzau - Dinamo; cat. +91 kg) sau Roland Gavril (SCM Bacau - cat. 75 kg) si Gheorghe Sbenghea (Alutus - Dinamo; cat. 69 kg), care s-au impus fara probleme. Ca o surpriza placuta, un boxer de care sigur se va mai auzi, sa-l consemnam pe Elvis Suliman, legitimat la CS Calatis, din orasul gazda. Intr-un clasament al cluburilor, CSM Bacau se mentine in fruntea ierhiei autohtone, prin efortul antrenorului Relu Auras, cu doua titluri castigate, alaturi de Gavril intrand in posesia tricoului de campion si Catalin Sandu (cat. 57 kg). Daca luam insa in considerare dubla legitimare, Dinamo conduce cu trei medalii de aur, aduse in Stefan cel Mare de Dinu, Sbenghea si Razvan Coianu (CSM Buzau; cat. 91 kg). Asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani, Petrom Ploiesti se mentine in top, de aceasta data intrand in posesia locului intai la cat. 51 kg, prin Robert Bobaru. Sa-l mai remarcam si pe Cristian Voicu, la cat. 60 kg, care provine de la un club cu traditie in acesta disciplina olimpica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.