""Orasul cascadoriilor"" Un tanar se balanseaza pe un elicopter in miscare deasupra Berlinului. In realitate, barbatul sta pe un desen tridimensional. Ca doar e vorba de ""Orasul cascadoriilor"". Record la citit Sase bibliotecari din Nev

""Orasul cascadoriilor""

Un tanar se balanseaza pe un elicopter in miscare deasupra
Berlinului. In realitate, barbatul sta pe un desen tridimensional.
Ca doar e vorba de ""Orasul cascadoriilor"".

Record la citit

Sase bibliotecari din Nevada vor sa intre in Guinness Book dupa ce au citit cu voce tare timp de 100 de ore. Echipa a intrecut astfel recordul de 81 de ore, stabilit de un grup de bibliotecari australieni. Timp de 72 de ore s-a citit seria ""Harry Potter"", restul lecturii fiind sustinut cu romane politiste, de dragoste sau de aventuri.

Urmarire generala - Se cauta femeie cu sanii enormi
Politistii italieni sunt in alerta maxima. Un mandat de arestare a fost emis pe numele A.M. Semnalmente: femeie cu sani enormi. Femeia de 46 de ani s-a prezentat la clinica cerand chirurgului estetician Jamal Salhi ""cei mai mari sani posibili"". A.M. este chelnerita de meserie si a observat ca cei mai multi clienti lasa bacsis proportional cu marimea sanilor prestatoarelor. Jamal sustine ca femeia a fugit din spital fara sa plateasca si, in plus, operatia necesita observatie permanenta, pentru ca a fost una de mare amploare. Medicul declara ca nu e prima data cand pacientii se sustrag de la plata.
Rusine - Atentat cua€¦papusa gonflabila
Postasii germani din oraselul Chemnitz au tras o sperietura strasnica din cauza unui colet care parea sa cotina o bomba. La un moment dat, pachetul a-nceput sa vibreze si sa scoata un sunet ciudat. Genistii sositi la fata locului au stabilit ca obiectul ""crizei"" nu era altceva decat o papusa gonflabila pusa pe pilot automat. Contactat, expeditorul rusinat a explicat ca returna companiei producatoare obiectul placerilor sexuale din cauza ca, nitam-nisam, acesta pornea faraa€¦ sa fie cazul. Jenat, proprietarul a scos bateriile ca sa nu mai creeze nimanui necazuri. Expeditorul s-a simtit si mai prost pentru ca a fost supus tirului de glume ale postasilor, care se gandeau ca o problema reala ar fi fost ca papusa sa se opreasca brusc cand ai nevoie de ea, nu ca porneste pe nepusa masaa€¦
Scotia - Casatorie la Gradina Zoologica
Un cuplu din Edinburgh a tinut mortis sa se casatoreasca intr-o Gradina Zoologica. Karen Watts si Martin Reijins au fost nevoiti sa obtina aprobarea autoritatilor, intrucat, potrivit legilor scotiene, oficierea unei casatorii nu poate avea loc intr-alt loc decat cele autorizate. ""Nici unul dintre noi nu este credincios, asa ca ar fi fost o ipocrizie sa ne casatorim intr-o biserica. In acelasi timp, am dorit sa avem o ceremonie iesita din comun"", a declarat pentru BBC Watts.
Risc - Alpinistii, loviti de diaree
Alpinistii intampina de-acum un risc in plus atunci cand se aventureaza pe creste. Pe langa intemperii, neatentie, oboseala sau deshidratare, studiul efectuat de Joe McLaughlin arata ca unul din trei alpinisti contacteaza un virus periculos, care provoaca diaree. Aceasta din cauza ca, pe parcurs, fiecare alpinist care urmeaza un traseu elimina dejectiile care pe unde apuca.
Fiind biodegradabile, acestea se infiltreaza in sol, iar urmatorii care vin si se spala pe maini sau chiar beau apa din zapada topita in locurile cu pricina se-mbolnavesc. Autoritatile au emis o lege care obliga mai nou alpinistii sa detina toalete portabile si spera ca in curand aceasta sa devina o lege federala.
Studiul efectuat pe un esantion de 132 de alpinisti arata ca 30% dintre ei au suferit de diaree in timpul expeditiilor.
Carte - Lui Dalai Lama ii place ciocolata
Potrivit unei carti scrise de Victor Chan, Dalai Lama este mort dupa ciocolata. Chan spune ca liderul religios mananca dulciurile pe ascuns, seara, in timp ce multi dintre budisti postesc. Partenerul de calatorie al lui Dalai Lama spune ca acesta tine sub perna o pusca cu aer comprimat pentru a alunga soimii care mananca pasarelele pe care el obisnuieste sa le hraneasca. De asemenea, Chan scrie in cartea sa ca in timpul meditatiilor Dalai Lama asculta BBC.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.