Bucurestenii afectati de explozia de pe strada Nicolae Apostol si-au petrecut noaptea prin vecini, refuzand ajutorul Primariei sectorului 2, care le-a oferit temporar cateva locuinte sociale. Reprezentantii primariei au promis ca vor acorda tot sprij
Bucurestenii afectati de explozia de pe strada Nicolae Apostol si-au petrecut noaptea prin vecini, refuzand ajutorul Primariei sectorului 2, care le-a oferit temporar cateva locuinte sociale. Reprezentantii primariei au promis ca vor acorda tot sprijinul familiilor afectate, pornind de la materiale de constructii pentru ridicarea caselor si terminand cu frigidere, aragaze si tot felul de aparate electrocasnice. Daca va fi nevoie, bucurestenii vor primi in regim de urgenta toate autorizatiile de constructie necesare.
Ieri, lucratorii ADP sector 2 au ezitat sa patrunda in zona afectata din cauza faptului ca cele patru case avariate sunt la un pas sa se prabuseasca.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.