Antrenor ucrainean de fotbal
Varsta: 41 de ani A fost selectionat de 68 de ori in echipa nationala a URSS A evoluat la Dnepr Dnepropetrovsk, Dinamo Kiev, Olympiakos Pireu; si-a incheiat cariera de fotbalist in Japonia Antrenorul uc
Antrenor ucrainean de fotbal
Varsta: 41 de ani A fost selectionat de 68 de ori in echipa nationala a URSS A evoluat la Dnepr Dnepropetrovsk, Dinamo Kiev, Olympiakos Pireu; si-a incheiat cariera de fotbalist in Japonia Antrenorul ucrainean Oleg Protasov a batut palma cu reprezentantii clubului FC Steaua Bucuresti, a afirmat Gigi Becali. Protasov a negociat la Atena cu presedintele executiv al FC Steaua, Mihai Stoica, iar ieri a sosit in Romania pentru a discuta contractul. Tehnicianul ucrainean a declarat ca obiectivele formatiei bucurestene pentru viitorul sezon competitional sunt aceleasi ca in fiecare an, campionatul, Cupa Romaniei si un parcurs bun in cupele europene. ""Steaua este un club renumit. Am acceptat propunerea de a pregati formatia Steaua deoarece consider ca este un pas important in cariera mea"", a spus Protasov. In sezonul 1998-1999, Protasov a antrenat formatia elena de liga secunda FC Veria. In sezonul 2002-2003 a ajuns la Olympiakos Pireu cu care a castigat campionatul Greciei. In decembrie 2004 a fost numit antrenor la echipa cipriota AEL Limassol, cu care a terminat campionatul pe locul zece. Pentru interesul aratat fotbalului romanesc de un antrenor cu rezultate remarcabile cum este Oleg Protasov, Jurnalul National il declara ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.