Micuta Ilinca a fost ieri vedeta familiei Mariei Dragomiroiu, celebra interpreta de muzica populara declarandu-se mai fericita decat oricand. Motivul? Ilinca, in varsta de sapte luni, a fost botezata la Biserica Sfanta Balasa, la ceremonia discreta s
Micuta Ilinca a fost ieri vedeta familiei Mariei Dragomiroiu, celebra interpreta de muzica populara declarandu-se mai fericita decat oricand. Motivul? Ilinca, in varsta de sapte luni, a fost botezata la Biserica Sfanta Balasa, la ceremonia discreta si fa-ra mult tam-tam fiind prezenti doar apropiati ai familiei, prieteni si cativa colegi de breasla de-ai interpretei celebrei piese "Mai intoarce, Doamne, roata". "Este un moment cu care nu te intalnesti de multe ori in viata", ne-a spus Maria, vizibil marcata de insemnatatea momentului. La aceeasi biserica interpreta si-a cununat ieri dupa-amiaza si fiica.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.