Fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu, arestat cu doua zile in urma, a fost dus de politisti ieri, in jurul orelor 14.00, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa ce acesta a acuzat dureri puternice in piept. In urma primelor invest
Fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu, arestat cu doua zile in urma, a fost dus de politisti ieri, in jurul orelor 14.00, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa ce acesta a acuzat dureri puternice in piept. In urma primelor investigatii medicale s-a stabilit ca Sechelariu a avut, cu mai mult timp in urma, un infarct si ca are montat un stet pe artera coronara. De asemenea, el sufera de hipertensiune arteriala. Seful echipei de urgenta, medicul Andrei Georgescu, a declarat, citat de Mediafax, ca in urma cercetarilor preliminare nu s-a confirmat faptul ca ar fi vorba despre un accident acut, insa o echipa de cardiologi a efectuat mai multe investigatii suplimentare.
Sechelariu a fost supus deci unui control din partea medicilor cardiologi, care dupa ce i-au facut fostului edil doua electrocardiograme, au decis ca acesta nu a suferit un accident acut, el fiind insa un cardiac cronic ceea ce nu justifica internarea sa. In aceste conditii, fostul primar al Bacaului s-a intors, insotit de escorta, din nou in arestul Directiei Cercetari Penale, la iesirea din unitatea medicala, Dumitru Sechelariu evitand sa stea de vorba cu presa.
Dumitru Sechelariu a fost incarcerat, miercuri dupa-amiaza, in urma unei decizii luate de Curtea de Apel Bucuresti, care a dispus arestarea lui preventiva pentru 20 de zile. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.