Victor Piturca, selectionerul echipei nationale, a declarat ieri ca este convins de revenirea lui Gheorghe Hagi in fotbalul romanesc. "Am vorbit cu Hagi, mi-a spus ca nu vrea sa se grabeasca, mai asteapta o perioada de timp, poate va accepta pana la
Victor Piturca, selectionerul echipei nationale, a declarat ieri ca este convins de revenirea lui Gheorghe Hagi in fotbalul romanesc. "Am vorbit cu Hagi, mi-a spus ca nu vrea sa se grabeasca, mai asteapta o perioada de timp, poate va accepta pana la urma sa revina in Divizia A", a declarat antrenorul "tricolorilor". Intrebat despre situatia de la Steaua, acolo unde trei antrenori au refuzat preluarea bancii tehnice, Piturca a spus ca este extrem de dificil de antrenat la un club de calibrul celui din Ghencea. "Orice club este greu de condus, cu atat mai mult Steaua", a mentionat Piturca. In alta ordine de idei, antrenorul echipei nationale a spus ca i-a placut modul in care s-au disputat ultimele etape ale campionatului. Paradoxal, Piturca a apreciat ca toate meciurile s-au jucat in teren si a declarat ca Steaua a obtinut meritat titlul de campioana. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.