Trupa Megadeth, care soseste astazi in Romania, pentru a sustine un concert la Arenele Romane, nu a avut pretentii prea mari de la organizatorii romani: nu a cerut bauturi alcoolice, dar si-a exprimat dorinta de a avea in cabine jeleuri-ursuleti Harr
Trupa Megadeth, care soseste astazi in Romania, pentru a sustine un concert la Arenele Romane, nu a avut pretentii prea mari de la organizatorii romani: nu a cerut bauturi alcoolice, dar si-a exprimat dorinta de a avea in cabine jeleuri-ursuleti Harribo. Membrii trupei - Glen Drover (chitara), Dave Mustaine (voce, chitara), James MacDonough (bass), Shawn Drover (tobe) - vor veni insotiti de alte 13 persoane, printre care un copil de 13 ani (fiul unuia dintre membri) si un pastor. Mai mult, fiecare component este insotit de propriul tehnician, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele Fundatiei Phoenix, Paul Nanca, citata de Mediafax. Concertul de la Arenele Romane va incepe la orele 20.00, in deschidere urmand sa concerteze trupele autohtone Implant Pentru Refuz si Avatar (fiecare cate 30 minute) si trupa Dungeon din Australia (45 minute). Megadeth va oferi romanilor un concert de peste doua ore. Trupa a concertat la Belgrad aseara si a pornit catre Bucuresti imediat dupa concert. Tot echipamentul de sunet, in afara de boxe, este adus de Megadeth cu doua camioane de turneu. Spre deosebire de Megadeth, membrii trupei Dungeon au avut pretentii de adevarati rockeri: cat mai multa bere in cabine. Vara aceasta, Dungeon vine pentru prima data in turneu in Europa, la insistenta lui Dave Mustaine, liderul trupei Megadeth. Concertul Megadeth de la Bucuresti este inclus in turneul european "Blackmail The Universe Tour", ce cuprinde tari precum Olanda, Germania, Suedia, Marea Britanie, Finlanda, Italia, Grecia, Bulgaria, Franta etc. Pretul unui bilet este de 500.000 lei. Biletele pot fi gasite inca, la mai multe puncte de vanzare din Bucuresti si din provincie. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.